Zwarte jaloezieën: voor een mooie uitstraling

  • Hilbrand
  • Geen reacties

Zwarte jaloezieën zijn altijd een goede optie als je iets voor de ramen wilt hangen. Het past in bijna elk interieur omdat zwart met bijna alles te combineren is. Naast dat ze er luxe uitzien, zijn ze ook praktisch. Het maakt niet uit in welke ruimte je zwarte jaloezieën hangt; ze maken elke ruimte sfeervol. Er zijn ook verschillende soorten zwarte jaloezieën, namelijk aluminium en houten. Aan jou de keuze welke optie je mooier vindt.

Zwarte aluminium jaloezieën

Zwarte aluminium jaloezieën zijn licht van gewicht omdat de lamellen gemaakt zijn van aluminium. Een voordeel van aluminium jaloezieën is dat het materiaal vochtbestendig is. Hierdoor worden ze ook vaak gebruikt in badkamers of keukens of in andere ruimtes waar de luchtvochtigheid hoog is. Aluminium jaloezieën zijn vaak ook verkrijgbaar in andere kleuren, zoals wit, bruin of grijs. Wil je liever zwarte houten jaloezieën omdat deze er wat luxer uitzien? Lees dan verder.

Zwarte houten jaloezieën

De lamellen van zwarte houten jaloezieën zijn gemaakt van echt hout en hebben hierdoor een mooie uitstraling. Met deze jaloezieën wordt er gelijk een huiselijke sfeer gecreëerd aan de ruimte. Daarom worden zwarte houten jaloezieën het meest gebruikt in woonkamers, maar ook in bijvoorbeeld een slaapkamer zullen ze mooi staan. Over het algemeen zijn jaloezieën altijd een handige optie voor raamdecoratie, zeker als je geen ruimte hebt voor lange gordijnen. Ben je niet op zoek naar jaloezieën maar naar vitrage op maat? 

Vitrage op maat

Als je een vitrage op maat zoekt, zijn deze vaak te krijgen bij dezelfde webshop of winkel als waar de jaloezieën te koop zijn. een vitrage op maat is eigenlijk een licht-doorlatend gordijn dat opgehangen wordt voor de ramen om meer privacy te creëren. Het wordt meestal gecombineerd met andere gordijnen, bijvoorbeeld verduisterende gordijnen. Op deze manier is er sprake van optimale privacy, vooral in de avond. Er schijnt namelijk geen licht door de verduisterende gordijnen.

Er is vaak een ruim assortiment verschillende vitrages, waaronder een zwarte, grijze of witte vitrage op maat valt. Uiteraard is een vitrage op maat ook verkrijgbaar in andere kleuren, zoals koper, poederroze of mint. Bekijk op de desbetreffende webshop welke kleuren vitrages op maat daar verkocht worden. Weet je niet helemaal zeker welke vitrage mooi past in jouw woning? Dan is het vaak mogelijk om gratis advies aan huis te krijgen van zo’n bedrijf. Je kunt meestal ook gratis kleurstalen bestellen, om te kijken welke kleur het beste past in de ruimte. Ga jij voor een vitrage op maat of voor jaloezieën?

Drop Your Comment

Proudly powered byWordPress. Theme byWeblizar.