Wat is een USB C adapter en waar gaat de USB adapter heen?

  • Hilbrand
  • Geen reacties

Veel mensen zijn bekend met de USB adapter. Deze kon je een aantal jaar geleden vinden in bijvoorbeeld een laptop, een elektronica kastje, maar ook in computers. Tegenwoordig wordt alle elektronica erg dun. Dit betekent dat er geen plek meer is voor de USB poort. De USB poort is namelijk redelijk dik, waardoor dit niet meer verwerkt kon worden in de elektronica apparatuur. Daarom heeft men de USB C adapter ontworpen. Dit is een dunner formaat, waardoor dit nog wel verwerkt kon worden in het apparatuur. USB C wordt steeds vaker gebruikt, maar kost dit mij dan nog meer geld? Dit vind je in de tekst! 

Een USB C adapter, maar mijn USB poort past er niet in!

Het kan voorkomen dat je bijvoorbeeld gebruik wilt maken van je muis voor de laptop. Een muis heeft tegenwoordig nog een USB adapter. Dit komt omdat dit nog oudere varianten zijn, waardoor het voor kan komen dat de muis niet in de laptop past. In de laptops van tegenwoordig vind je namelijk vaak een USB C adapter, maar wat moet je dan doen? Je hebt de mogelijkheid om een extra poort te kopen. In deze poort kun je bijvoorbeeld een HDMI poort vinden, maar je kunt ook een USB poort vinden. Dit is erg handig om aan te schaffen als je bijvoorbeeld een macbook hebt!

Waar kan ik een USB C adapter kopen?

Een USB C adapter kopen kun je in verschillende elektronica winkels doen, maar je hebt ook de mogelijkheid om de USB C adapter via het internet te kopen. Via het internet krijg je al snel te zien wat je nodig hebt. Daarnaast kun je ook via de site advies vragen als je niet weet wat je moet kopen. Heb je een goede adapter gevonden? Dan kun je de adapter aankopen. De USB C adapters zijn over het algemeen een stukje duurder. Dit komt omdat deze producten vrij nieuw zijn. Het kost daarom meer geld, maar het product gaat wel langer mee dan de USB adapter!

Geen kabels? Koop dan draadloze producten

Wil jij absoluut geen kabels laten lopen naast de laptop? Dan heb je de mogelijkheid om draadloze producten te kopen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een draadloze muis aan te kopen. Vaak kosten deze producten erg veel, maar ze bieden wel veel comfort. Daarnaast gaat het erg lang mee, waardoor je optimaal kunt genieten van de muis. Je hebt ook de mogelijkheid om draadloze oortjes te kopen. Dit wordt tegenwoordig ook steeds populairder!

Drop Your Comment

Proudly powered byWordPress. Theme byWeblizar.