Waar kun je het beste knelkoppelingen aanschaffen?

  • Hilbrand
  • Geen reacties

Als je als ZZP’er werkzaamheden als een loodgieter uitvoert, dan kom je dagelijks in aanraking met knelkoppelingen. Het maakt hierbij niet uit of je een waterleiding moet aanleggen, een gasleiding moet aanpassen of een gloednieuwe CV-ketel moet installeren. Knelkoppelingen zijn zeer handig, want je kunt hiermee leidingen aan elkaar bevestigen zonder te lassen of solderen. Zoals je waarschijnlijk weet, is het van groot belang om alleen knelkoppelingen van de hoogste kwaliteit te gebruiken. Veel ZZP’ers weten door het grote aanbod niet meer waar ze het beste de knelkoppelingen kunnen kopen. Daarom vind je in dit artikel meer informatie over waar je het beste knelkoppelingen aan kan schaffen. 

 

Waarom is kwaliteit zo belangrijk?

Mocht je nog een beginner zijn dan is het mogelijk dat je jezelf afvraagt waarom knelkoppelingen van een hoogwaardige kwaliteit van groot belang zijn. Als loodgieter ga je voornamelijk met waterleidingen en gasleidingen werken. Water is op zich niet gevaarlijk, maar kan wel veel schade aanrichten. Gas is, in tegendeel tot water, zeer gevaarlijk en kan complete woningen verwoesten. Zoals je hierboven gelezen hebt, kun je met knelkoppelingen leidingen aan elkaar bevestigen. Je kunt je wel voorstellen wat de gevaren zijn als er een knelkoppeling van slechte kwaliteit wordt gebruikt. Er bestaat kans op lekkage en in het geval van gas is dat levensgevaarlijk. 

 

Schaf knelkoppelingen bij Wildkamp.nl aan 

Knelkoppelingen van de beste kwaliteit zijn erg lastig te herkennen als je hier weinig ervaring mee hebt. Veel vakmannen kiezen er daarom voor om alleen knelkoppelingen van bekende merken aan te schaffen. Ook hebben deze vakmannen hun eigen plekken waar ze deze knelkoppelingen kopen. Een van deze plekken is bijvoorbeeld Wildkamp.nl. Dit is een betrouwbare aanbieder op de markt van knelkoppelingen. Ze hebben een zeer groot assortiment dat bestaat uit honderden verschillende varianten. Je kunt hier niet alleen terecht voor een knelkoppeling waterleiding, maar ook voor tyleen koppeling voor waterleiding en voor een gasleiding. 

 

Schaf geen knelkoppeling van Chinese webwinkels aan 

Helaas komt het nog ontzettend vaak voor dat Nederlandse ZZP’ers hun materialen bij Chinese webwinkels aanschaffen. Het is wel begrijpelijk, want de prijzen zijn vrij laag. Toch is het belangrijk om alleen voor kwaliteit en veiligheid te kiezen. Schaf daarom alleen materialen, zoals knelkoppeling, aan bij een Nederlandse aanbieder. Je bent dan verzekerd van een uitstekende prijs, maar ook van de best mogelijke kwaliteit. Dit heeft ermee te maken dat de snelkoppelingen op de Nederlandse markt gekeurd worden!

 

Drop Your Comment

Proudly powered byWordPress. Theme byWeblizar.