Vul een geschenkdoos altijd goed op, dit voorkomt beschadigingen

  • Hilbrand
  • Geen reacties

Soms heb je dat wel eens, dat jij relaties iets aan wilt bieden vanwege een reden om om je dank te betuigen voor bijvoorbeeld een succesvol jaar. Je kunt ervoor kiezen om een cadeau persoonlijk aan te bieden, je kunt ze echter ook gewoon versturen. Een geschenkdoos kopen is dan iets waaraan je zou kunnen denken. Kies je voor een sizzlepak, dan weet je bovendien zeker dat het door jou opgestuurde cadeau onderweg niet beschadigd zal raken. 

Leuke geste en gebaar om de samenwerking voort te zetten

Veel mensen en zeker bedrijven sturen rond de feestdagen altijd iets op naar trouwe klanten en andere belangrijke relaties. Zie het als een gebaar en vooral ook als een aanmoediging om de samenwerking voort te zetten. In vrijwel alle gevallen wordt de geste gewaardeerd en kun je ook een volgend jaar op de relatie en op een samenwerking rekenen. Heel verstandig dus een geschenkdoos kopen.

Houd wel rekening met de houdbaarheid van het te versturen product

Wat je in de doos doet, is uiteraard helemaal aan jezelf. Besluit je een cadeau per post te laten versturen, houd dan eventuele wel rekening met de houdbaarheid van het cadeau dat je verstuurt. Zeker rond de feestdagen wil de verzending nog wel eens wat langer op zich laten wachten. Het is dan ook verstandig om iets te versturen dat in elk geval niet snel kan bederven. Je zou kunnen denken aan het versturen van een heerlijke fles wijn bijvoorbeeld.

Anders kunnen er zomaar beschadigingen ontstaan

Ga je iemand iets sturen, dan is het verstandig om dit met een sizzlepak te doen. Dan weet je namelijk zo goed als zeker dat het product dat je verstuurt zonder beschadigingen op de plek van bestemming terecht komt. Een geschenkdoos zonder opvulling? Dat is niet verstandig. Vanwege de lege ruimte kan een product heen en weer gaan slingeren. Is dat het geval, dan kan zomaar een beschadiging ontstaan. Het is daarom goed om een geschenkdoos altijd op te vullen, zonder er eigenlijk geen ruimte is voor welke beweging dan ook. Vaak worden kleine luchtkussentjes, schuimkussens en papier gebruikt om een lege ruimte goed op te vullen. 

Geen goede sier

Kortom; het versturen van een presentje kan voor de ontvanger gewoon heel erg veel betekenen en waardevol zijn. Zorg echter wel dat de verpakking altijd in orde is. Het komt toch wel wat slordig over als je iets stuurt dat bij aankomst beschadigd is geraakt. Dan maak je in elk geval geen goede sier.  

 

Drop Your Comment

Proudly powered byWordPress. Theme byWeblizar.