Verpakkingen voor een muziekwinkel 

  • Hilbrand
  • Geen reacties

Als je een webwinkel hebt die zich volledig richt op het verkopen van muziek en instrumenten, dan is het natuurlijk zeer belangrijk dat de producten in de juiste staat aankomen bij de klant. Instrumenten kunnen namelijk enkele duizenden euro’s kosten, maar ook is het mogelijk dat je zeer zeldzame platen van overleden of bekende artiesten verkoopt. Ook moeten deze natuurlijk in de juiste staat aankomen. Het is daarom belangrijk dat je de juiste verpakkingen in huis hebt. Hier kan je meer informatie vinden over welke verpakkingen je kan gebruiken en hoe je deze verpakkingen het beste kan aanschaffen. 

 

Verpakkingen voor instrumenten 

Als je een instrument zoals een gitaar naar een klant moet verzenden, dan heeft het product vaak al een doos. Helaas is dat niet voldoende om ervoor te zorgen dat het instrument onbeschadigd bij de klant komt. Het is namelijk belangrijk om het instrument toch te voorzien van een extra verpakking zodat het product en de doos van het product in uitstekende staat blijven. Als een klant naast het instrument ook nog enkele kleine producten heeft besteld, dan kan je hiervoor kleine verpakkingszakjes gebruiken. Hiermee voorkom je dat klanten moeten zoeken in de doos naar kleine producten. Als je instrumenten van enkele duizenden euro’s gaat verzenden, dan is het altijd belangrijk om de instrumenten verzekerd te verzenden. Het kan namelijk wel eens voorkomen dat ondanks de verpakkingen dat het instrument beschadigd is of dat het pakketje zoek is geraakt. Met een verzekering kan je dan namelijk een vergoeding krijgen van het transportbedrijf. 

Verpakkingen voor LP

Veel mensen denken dat LP platen ouderwets zijn, maar in werkelijkheid worden ze nog steeds verkocht en zijn LP platenspelers weer in populariteit aan het stijgen. Als je een muziekwinkel hebt, dan is de kans erg groot dat je zeldzame LP platen moet verzenden. Het is daarom belangrijk dat de LP platen voorzien zijn van LP hoezen zodat ze onbeschadigd aankomen bij de klant. Zeldzame LP platen zijn gevoelig en worden ook niet meer geproduceerd. Het zou erg jammer zijn als een kunstwerk van een bekende of overleden artiest permanente beschadiging oploopt. 

Verpakkingen kopen bij de groothandel 

Als je op zoek bent naar verpakkingen, dan is het verstandig om dit enkel aan te schaffen bij een groothandel. Hierdoor ben je automatisch goedkoper uit en weet je zeker dat de verpakkingen van uitstekende kwaliteit zijn. Ook krijg je altijd een uitstekende service bij een groothandel en bij een andere winkel is dat helaas minder. 

 

Drop Your Comment

Proudly powered byWordPress. Theme byWeblizar.