Snelle stijgers in crypto zomer 2022

  • Hilbrand
  • Geen reacties

Ben jij op zoek naar nieuwe investeringen in crypto deze zomer? Dan heb jij het perfecte blog gevonden! Hier lees je over twee munten die de afgelopen tijd zijn opgevallen en waarom wordt verwacht dat ze in waarde gaan stijgen. Daarnaast lees je wat het project van de crypto is en wat dat betekent voor de waarde. Ben je al nieuwsgierig geworden en wil je de trends in crypto voor zijn? Lees dan verder en leer over de hotste munten van de zomer van 2022!

Verge: makkelijk en anoniem geld versturen

Verge heeft een soortgelijk doel als Bitcoin met één groot verschil. Waar Bitcoin niet altijd anoniem verstuurd kan worden, kan dat bij Verge juist wel! Het is namelijk zo dat het bedrijf een gedecentraliseerd netwerk op heeft gezet, op basis van blockchain. Dit zorgt ervoor dat je makkelijk en snel Verge kunt versturen naar een andere gebruiker, terwijl zowel de verzender als de ontvanger compleet anoniem blijft! Daarnaast is Verge is 100% open source en dus uitzonderlijk transparant over de werking van hun code. Verge is nog steeds bezig met het uitbreiden en verbeteren van hun netwerk. Daarom is het nu het moment om in te stappen! Natuurlijk moet je voordat je inkoopt, wel naar de meest recente nieuwsberichten, de Verge koers en de trends blijven kijken. Zoals het er nu uitziet, is er echter veel winst te behalen met deze crypto!

Tron helpt entertainers

Het achterliggende doel van Tron lijkt eigenlijk best veel op die van Verge. Ook hier zitten echter wel grote verschillen in. Waar Verge vooral gefocust is op de relatie tussen een aanbieder en een consument, en peer-to-peer transacties, staat Tron in het thema van de entertainer. Door het gebruik van Tron, kan een content creator zijn product direct aanbieden aan de kijker, zonder tussenkomst van een ander platform zoals Youtube of TikTok.

Zo kan de creator niet alleen een goedkoper product leveren, omdat hij geld af moet staan, hij houdt zelf ook meer over. Dit zorgt dus voor een gezondere entertainmentindustrie. Deze coin gaat de komende tijd zeker stijgen, omdat er na de coronapandemie steeds meer vraag is gekomen naar online entertainment. Daarnaast beginnen steeds meer creators en kijkers over te stappen naar platformen, zoals Youtube in plaats van grootschalige on-demand bedrijven zoals Netflix en HBO max. Er is dus echt een aanhoudende stijging in waarde voor deze cryptocurrency.

Drop Your Comment

Proudly powered byWordPress. Theme byWeblizar.