Slimme badkamer met opties

  • Hilbrand
  • Geen reacties

U maakt dagelijks gebruik van de badkamer om uzelf te verzorgen en om te douchen. Daarom is het handig als de badkamer optimaal gebruikt word en u er energie op kan besparen. Het is namelijk erg zonde als u dit niet doet. Door het toepassen van handige items in uw badkamer zult u meer energie besparen en dat is goed voor het milieu. . 

Infrarood warmtepaneel

Als u gebruik maakt van de douche of lekker in bad ligt, dan komt er enorm veel warmte vrij door het warme water. Dit is veel energie dat verloren gaat en het zou handig zijn als deze warmte niet verloren gaat en voor andere doeleinden besteed kan worden. Dit is namelijk mogelijk door het plaatsen van een infrarood paneel. Een warmtepaneel neemt namelijk de warmte in uw badkamer op en laat dit weer los zodra het wat kouder word. De infrarood verwarming komt vrij in de vorm van straling maar is zeker niet gevaarlijk voor mensen en huisdieren. Het is dus een uitstekende manier om meer energie te besparen en dat is natuurlijk weer goed voor het milieu en uw portemonnee. 

Timer

Een gemiddeld persoon staat vijf tot tien minuten onder de douche. Toch zijn er veel mensen en voornamelijk vrouwen die langer dan tien minuten onder de douche staan. Dit kan erg duur zijn als het water verwarmd wordt door middel van gas. In principe heeft u aan vijf minuten meer dan genoeg om jezelf te wassen, of u nou een vrouw bent of een man. Als u met meerdere personen in huis bent en zij douchen allemaal lang, dan kunt u dit snel gaan voelen in uw portemonnee. U kan dit voorkomen door een timer op de douche te plaatsen. Dit is een timer die u gemakkelijk kan instellen op het aantal minuten dat een persoon mag douchen. Dit is een uitstekende manier om uw woning slimmer en energiezuiniger te maken. 

Laat u adviseren door een specialist

Wilt u infrarood panelen kopen of uw woning op een andere manier slimmer maken maar heeft u geen idee wat de mogelijkheden zijn? Dan kunt u zich laten adviseren door een specialist op dit gebied. U kunt namelijk veel dingen slim maken in u woning en daardoor energie besparen en u hebt daardoor ook een betere en prettigere woonervaring. Ook is het mogelijk dat u inspiratie en mogelijkheden zelf onderzoekt via het internet. De laatste paar jaren is het slimmer maken van uw woning in opkomst en daardoor is er steeds meer informatie over het slimmer maken van uw woning te vinden op het internet. 

Drop Your Comment

Proudly powered byWordPress. Theme byWeblizar.