Rondrijden in je eigen auto

  • Hilbrand
  • Geen reacties

Heb je je rijbewijs en ben je op zoek naar een eerst auto? Of ben je op zoek naar een nieuwe auto doordat je auto zelf kapot is gegaan? Een hele nieuwe auto zal je veel geld gaan kosten. De meeste hebben dit bedrag niet in een keer, dus kiezen ze ervoor om te lenen of om een maandbetaling te doen.

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een tweedehands auto te kopen. Zo heb je een auto voor een goedkopere prijs. Het gevaar met een tweedehands auto kopen, is dat je niet precies weet of de auto iets mankeert. Zo moet je altijd goed opletten of je auto wel goed is. Zo niet, dan moet je er direct voor verkoop de verkoper attent op maken. Echter kun je ook op een andere manier zorgen voor je nieuwe auto? Wil je weten hoe? En wat de voordelen ervan zijn? Lees dan verder.

Lease ‘m please

Een andere mogelijkheid om een auto te kopen, is door gebruik te maken van auto leasen. Auto leasen kun je zien als het huren van een auto. Een auto leasen wil eigenlijk zeggen dat de auto van jou is zolang je contract geldig is.

Het grote voordeel van auto leasen is dat je niet vast zit aan een auto. Is de lease auto kapot? Dan ga je terug naar de plaats waar je bent gaan auto leasen en zal je een nieuwe wagen meekrijgen.

Een ander voordeel is dat kosten zoals kosten voor reparaties, hoef je met auto leasen niet zelf te betalen. Echter betekent het niet dat je met auto leasen de auto helemaal in de prak kunt rijden en vervolgens gewoon zonder kosten kan weglopen.

Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je bedrijf

Heb je werk waarbij je niet dichtbij woont en niet eenvoudig met het openbaar vervoer kan komen? Dan kun je gebruik maken van zakelijk leasen. Met zakelijk leasen doe je exact hetzelfde als met auto leasen, echter is het met zakelijk leasen zo dat het leasen wordt gedaan vanuit het bedrijf dat jij werkt. Wanneer je doet aan zakelijk leasen betekent het ook dat je de auto voor je werk moet gebruiken. Je kunt de auto met zakelijk leasen dus niet gebruiken om op vakantie te gaan en te rijden naar Spanje.

Daarnaast is het vaak zo dat met zakelijk leasen er veel minder kosten aan zitten. Dit komt doordat je veel minder kans hebt op risico dan bijvoorbeeld iemand die zijn auto leasen komt voor de lol.

Drop Your Comment

Proudly powered byWordPress. Theme byWeblizar.