Neem een drinkbeker en broodtrommel mee in de zomer

  • Hilbrand
  • Geen reacties

De zomer is er alweer bijna! We hebben zelfs de eerste mooie dagen alweer achter de rug! De kans is groot dat je je enorm verheugt op de zomervakantie. Lekker met de kinderen thuis en af en toe leuke uitstapjes maken of misschien zelfs wel op vakantie in binnen- of buitenland. De wereld is weer van het slot, dus het kan allemaal! Het is natuurlijk wel zo dat alles flink duurder is geworden de afgelopen tijd. Dat kan nog wel eens een belemmering worden wanneer het gaat om een dagje weg. Zeker wanneer je gewend bent dat je daar alles koopt op het gebied van eten en drinken. Maar waarom zou je eigenlijk? Je kinderen hebben een broodtrommel en drinkbeker, die nemen ze normaal al mee naar school. Koop voor jezelf en je partner ook gewoon een set.

Een broodtrommel en drinkbeker mee op je dagje uit?

Dat is iets waar je eerder nooit aan had gedacht. Maar nu het leven zoveel duurder is geworden, is het eigenlijk wel een heel logische oplossing. Je kunt de broodtrommel vullen met lekkere hapjes en de drinkbeker gewoon met water. Want hoe duur het leven nu ook is, er moet wel gegeten en gedronken worden. Kies de drinkbeker van het juiste formaat voor je dagjes weg. Voor kinderen mag de beker best iets kleiner zijn dan voor volwassenen. Het blijft belangrijk om goed te drinken, dan is zo'n drinkbeker écht een uitkomst.

De tas wordt steeds minder zwaar

Wanneer je bepakt en bezakt op weg gaat met voor iedereen een volle drinkbeker en broodtrommel, kan het zomaar zijn dat je twijfelt of dit wel zo'n goed idee was. Maar je zult merken dat de tas, na verloop van tijd, aanzienlijk minder zwaar wordt. Zie je er tegenop om de hele dag met de tas voor iedereen te zeulen? Geef je kinderen dan een eigen rugzakje met daarin hun drinkbeker en broodtrommel.

Extra bakjes zijn altijd handig

Wil je, behalve brood en drinken, ook nog wat appels (in stukjes) of koekjes meenemen? Dan is het een goed idee om wat extra bakjes aan te schaffen die je goed kunt afsluiten. Op die manier blijven de koekjes heel en verkleuren de appelpartjes niet. Je kunt er zelfs voor kiezen om koelelementen in je tas te doen zodat het drinken en alles wat je verder nog hebt meegenomen lekker fris blijft. Na je dagje weg ruim je de tassen leeg en kun je alle bakjes en bekers zo in de vaatwasser doen.

 

Drop Your Comment

Proudly powered byWordPress. Theme byWeblizar.