Mijn riool is verstopt in Tilburg, watkan ik doen?

  • Hilbrand
  • Geen reacties

Riool verstopt in Tilburg: wat kan ik doen?

Ook als je erg voorzichtig bent met het gebruik van je gootsteen en toilet kunnen er na een aantal maanden problemen komen met je afvoer. Weet je zelf niet zo goed wat je ertegen kunt doen? Dan lees je het juiste artikel! We gaan direct wat stappen met je doornemen om deze vervelende situaties te voorkomen!

 

Preventie van een verstopt riool

Het beste wat je kunt doen is erg oppassen met wat je door je riool heen spoelt. Gooi je bijvoorbeeld vaak etensresten je gootsteen in? Of gooi je af en toe solide etensresten je WC in? Dan kan het wel eens voorkomen dat je riool verstopt raakt. Let op het volgende als je wilt dat je dit probleem niet tegenkomt:

  • Gooi geen etensresten je gootsteen in

  • Voorkom het doorspoelen van hygiëne producten in de WC

  • Leeg af en toe het putje in de douche

  • Verschoon vaak genoeg het putje in de gootsteen om verstopping te voorkomen

 

Een gootsteen ontstoppen

Als je niet goed hebt opgelet en er veel dingen in je gootsteen zijn terecht gekomen dan kan het zijn dat je riool nu verstopt is. Er zijn een aantal dingen die je zelf kunt doen om je riool te ontstoppen:

  1. Gebruik een chemische ontstopper

  2. Giet wat azijn en bakpoeder in de goot, die kan helpen om je gootsteen te ontstoppen

  3. Licht een professionele ontstoppingsdienst in om je te helpen

 

Ontstoppingsdienst

Als je jezelf niet vertrouwt en lieve wilt dat een professionele ontstoppingsdienst je gootsteen ontstopt dan kan dit uiteraard. Er zijn veel vakmensen die je kunnen helpen om je riool ontstoppen Tilburg. Wil je het toch liever zelf doen? Dan kan dit uiteraard. Maar weet wel dat er dingen verkeerd kunnen gaan!

Drop Your Comment

Proudly powered byWordPress. Theme byWeblizar.