Je sloopauto verkopen is zó geregeld

  • Hilbrand
  • Geen reacties

Stel. Je hebt een oude auto die, om wat voor reden dan ook niet meer door de keuring komt. Of je hebt een flinke klapper gemaakt met je auto en deze mag de weg niet meer op. Dan zit je dus met een auto waar je niets meer mee kunt en die alleen maar in de weg staat. Het gevaar is zelfs dat de auto op een gegeven moment vloeistoffen gaat lekken en zo de grond waarop 'ie staat vervuilt. En dat wil je natuurlijk niet. Er zit dan maar één ding op: je sloopauto verkopen! Maar hoe doe je dat? Zijn er echt mensen die zitten te wachten op jouw sloopauto? Jazeker! Via OSW kun je je sloopauto verkopen voor de beste prijs. En, ook niet onbelangrijk, je hoeft er zelf geen vervoer voor te regelen.

Je sloopauto verkopen regel je gewoon online

Je hoeft niet met een sloopauto te blijven zitten, er zijn altijd nog mensen die precies zitten te wachten op jouw type sloopauto. Voor onderdelen bijvoorbeeld. Maar dan moet je wel even actie ondernemen en je sloopauto verkopen via OSW. Dat gaat heel gemakkelijk. Het is een kwestie van online aanmelden, een offerte ontvangen, de offerte goed bekijken en deze akkoord geven en een afspraak maken voor het laten afhalen van je sloopauto. 

Je hoeft zelf verder niets te regelen

De ellende van het hebben van een sloopauto is dat deze de weg niet meer op mag. Je zult dus, om deze naar de sloop te brengen, een autoambulance moeten huren (met chauffeur) en dat loopt al snel flink in de papieren. Daarbij krijg je bij een autosloperij lang niet zoveel voor jouw sloopauto als dat deze waard is. Het is dus een beter plan om in zee te gaan met OSW. Zij regelen alles voor je. Je sloopauto verkopen was nog nooit zo gemakkelijk!

Hoe zit dat met betalen?

Op het moment dat de auto van OSW voorrijdt en jouw sloopauto wordt opgeladen, wordt de betaling direct geregeld. Geen wekenlang afwachten en onzekerheid. Gewoon "boter bij de vis". Wat ook fijn is, is dat je er direct het vrijwaringsbewijs bij krijgt. Je kunt de auto dan uit de verzekering halen en de wegenbelasting stoppen. Dat scheelt je veel geld en je weet dan ook zeker dat er geen gekke dingen gebeuren terwijl de auto nog op jouw naam staat. OSW is een zeer betrouwbare partij wanneer het om de verkoop van sloopauto's en veel andere vervoermiddelen gaat!

Drop Your Comment

Proudly powered byWordPress. Theme byWeblizar.