Geef je medewerkers eens een picknickpakket cadeau

  • Hilbrand
  • Geen reacties

Er zijn, op een warme, zonnige dag maar weinig dingen zo leuk om te doen als picknicken. Dat weten je medewerkers natuurlijk ook. En hoe leuk is het dan als jij, als werkgever, je medewerkers een picknickpakket geeft? Om eens echt te kunnen ontspannen na een week hard werken? Je kunt een picknickpakket gewoon online bestellen en dan zelf uitdelen aan je medewerkers. Ze zullen dit cadeau zeker waarderen! Je kunt ook groter uitpakken en voor de zomervakantie een vakantie cadeau geven. En mooi pakket met alles wat je medewerkers goed kunnen gebruiken tijdens hun vakantie in binnen- of buitenland.

Een picknickpakket is leuk voor jong en oud

Iedere medewerker zal een picknickpakket op prijs stellen. Of ze nu jong zijn of oud, iedereen vindt picknicken leuk. Je kunt natuurlijk picknicken op een kleedje in het park, maar ook een picknick op een kleedje in de achtertuin of op een balkon is al aan te raden. Alles om even de tijd te vergeten en echt even te ontspannen. Je kunt zelf als werkgever het goede voorbeeld geven en een picknick, al dan niet met barbecue, organiseren voor je personeel. Na afloop geef je dan iedereen een picknickpakket en je zult zien dat je medewerkers dit enorm zullen waarderen.

Een cadeau is altijd een goed idee

We zijn in Nederland inmiddels helemaal gewend aan een flink kerstpakket. Ook doen veel werkgevers inmiddels iets aan Sinterklaas en zelfs aan Pasen. Maar er zijn natuurlijk veel meer gelegenheden waarbij je je medewerkers eens in het zonnetje kunt zetten. Natuurlijk is het niet verplicht om je medewerkers altijd maar cadeaus te geven, maar het voegt wel echt iets toe aan de werkvreugde en aan de onderlinge saamhorigheid. Kies eens voor een zomerpakket of een valentijnspakket. Het kan allemaal! Je kunt de pakketten zelf samen stellen of gaan voor de vooraf bedachte pakketten. Kijk gewoon eens op de website en neem rustig de tijd om alle schitterende pakketten en de inhoud te bekijken.

Maar dat kost toch heel veel geld?

Ook een zakje met paaseitjes kun je al zien als een cadeautje. Je hoeft echt niet altijd maar groots uit te pakken. Door je medewerkers met enige regelmaat, maar wel iedere keer weer onverwacht, in het zonnetje te zetten zul je zien dat de productiviteit flink omhoog gaat. Natuurlijk kosten al die cadeaus geld, maar je kunt ze ook zien als een investering in je medewerkers en dus in je bedrijf. 

Drop Your Comment

Proudly powered byWordPress. Theme byWeblizar.