Dit zijn dé damesschoenen van deze zomer

  • Hilbrand
  • Geen reacties

Vrouwen die van fashion houden zijn constant bezig met het volgen van de laatste trends. Ook voor deze zomer zitten er weer opvallende exemplaren tussen. Welke schoenen gaan we terugzien deze zomer? Gaan we massaal voor comfort, of doen we lekker gek?

Mason garments

Het merk mason garments staat vooral bekend om zijn trendy mannenschoenen, maar vlak ook zeker niet de damescollectie uit. Een trendy sneaker of een stoere hogere schoen de damescollectie heeft het allemaal. Vooral in de sneakers is de keuze reuze. Elke kleur en verschillende trendy patronen zijn te zien in de nieuwe mason garments dames collectie. De sneaker heeft een wat dikkere zool en is vaak voorzien van gouden of zilveren details bij de veterringen. Kortom, het is zeker goed om te kijken naar de mogelijkheden van deze prachtige type schoen.

Sandalen

Persoonlijk dacht ik dat dit type schoeisel verbannen was, maar de sandaal is druk bezig met zijn comeback. Iedereen kent de look wel een vader die met zijn witte sokken in sandalen is gestapt. Deze mode misser is voor aankomende zomer omgezet naar een nieuwe trend, zonder sokken wel te verstaan. In moderne winkels als de Zara en ASOS kun je deze zomer terecht voor sandalen. Dune London heeft namelijk de ‘Dad sandals’ uitgebracht. Een zwarte zandaal met een luxe patroon en gouden details. Hoeveel er deze zomer echt met deze schoen gaan rondlopen valt nog te bezien.

Instappers

Instappers, soms ook wel bootschoenen genoemd zijn makkelijke schoenen die in allerlei kleuren en patronen worden uitgebracht. Door het slimme design van de schoen komt er geen rits of veter aan te pas. Je stap zo in de schoen en hij zit als gegoten. Aankomende zomer wordt comfort een belangrijk sleutelwoord. De oversized shirts en overhemden gaan hun rentree maken. Instapschoenen maken je comfortabele look compleet.

Laarsjes recht uit een westernfilm

Cowboyboots, soms ook wel westernboots genoemd, nemen dit jaar de festivals over. Ze worden op het festivalterrein vaak gecombineerd met gescheurde korte broekjes en schattige rokjes. Maar ook in het dagelijkse leven deze zomer kunnen we de boots tegenkomen. De laarsjes maken je look compleet onder een mom jeans of een leuk zomers jurkje. De stoere laarsjes zorgen voor een leuke mix tussen stoer en lief. De meeste laarsjes zijn voor zien van een westerns patroon of gouden en/of zilveren accenten. De laarsjes zijn puur voor dagelijks gebruik bedoeld. Om de laarsjes een chiquere uitstraling te geven zijn er ook uitvoeringen met hak.

Drop Your Comment

Proudly powered byWordPress. Theme byWeblizar.