Dit zijn 4 leuke tractatie ideeën voor in de klas

  • Hilbrand
  • Geen reacties

Trakteren op school is altijd een feestje, vooral voor kinderen. Het is een leuke manier om je verjaardag te vieren en je klasgenootjes te verwennen met lekkernijen. Maar soms wil je eens iets anders dan snoep of chips. Daarom hebben wij 4 leuke tractatie ideeën voor in de klas op een rijtje gezet. Van gezonde snacks tot creatieve verrassingen, er zit vast iets bij waar de klasgenootjes blij van worden!

Gezonde groentesticks met dipsaus

Een gezonde en kleurrijke traktatie die zeker in de smaak zal vallen bij zowel kinderen als ouders zijn groentesticks met dipsaus. Snijd verschillende groenten in reepjes, zoals wortels, komkommer, paprika en selderij. Maak een lekkere dipsaus van yoghurt met kruiden en serveer de groentesticks in leuke bakjes of bekertjes. Zo kunnen de kinderen zelf hun favoriete groenten dippen en genieten van een gezonde snack.

Bellenblaas voor een leuke traktatie

Wil je iets origineels uitdelen aan de klasgenootjes? Denk dan eens aan bellenblaas bedrukken met een persoonlijke boodschap of afbeelding. Bellenblaas is altijd een hit bij kinderen en met een leuke bedrukking maak je de traktatie extra speciaal. Laat bijvoorbeeld de naam en de leeftijd van de jarige op de bellenblaas zetten, of kies voor vrolijke kleuren en patronen. Zo kunnen de kinderen na het uitdelen meteen aan de slag met bellen blazen.

Mini fruit pizzas met yoghurt en vers fruit

Een zoete traktatie die er niet alleen feestelijk uitziet, maar ook nog eens gezond is, zijn mini fruit pizzas. Snijd kleine rondjes uit een tortilla wrap en besmeer ze met een laagje yoghurt. Versier de mini pizza's met stukjes vers fruit, zoals aardbeien, druiven, kiwi en banaan. Je kunt de fruit pizza's eventueel nog bestrooien met wat kokosrasp of muesli voor een extra crunchy bite. Een kleurrijke en smaakvolle traktatie waar de kinderen zeker van zullen smullen.

Badeendjes bedrukken voor een spetterende traktatie

Een andere leuke en originele traktatie voor in de klas is het uitdelen van bedrukte badeendjes. Laat de badeendjes bedrukken met een grappige tekst of afbeelding en geef ze aan je klasgenootjes als verrassing. Badeendjes zijn niet alleen leuk om mee te spelen in bad, maar ook om mee te nemen naar het zwembad of het strand. Met een persoonlijke bedrukking maak je de traktatie extra speciaal en uniek. De kinderen zullen dolblij zijn met dit schattige cadeautje.

Drop Your Comment

Proudly powered byWordPress. Theme byWeblizar.