3x cadeaucategorieën die altijd goed zijn

  • Hilbrand
  • Geen reacties

Het zal je niet zijn ontgaan dat de wintermaanden voor de deur staan. We moeten ons weer kleden in warme truien en ‘s avonds nestelen we ons graag onder een dekentje op de bank. Hoewel deze periode van het jaar niet van iedereen de favoriet is, kunnen we het er wel over eens zijn dat de donkere maanden een hoop gezelligheid met zich meebrengen. Het duurt niet lang meer tot de feestdagen aanbreken, wellicht ben je daarom al begonnen aan de zoektocht naar leuke cadeautjes voor je familie en vrienden. Het is niet altijd gemakkelijk om een geschikt cadeau te vinden. Kun je tegenwoordig nog aankomen met een standaard cadeauset met douchegel en shampoo of wil je liever groots en origineel uitpakken? In dit blog doe je meer inspiratie op voor een geschikt cadeau voor de feestdagen, precies wat je nodig hebt.

 

Voor in huis

Allerlei spullen voor in huis zijn goed als cadeau. Bedenk voor welke ruimte degene op jouw lootje bijvoorbeeld wel eens een accessoire nodig kan hebben. Is de woonkamer net verbouwd of is je familielid net naar zijn eerste eigen appartement verhuisd? Met een behangpaneel kun je de muur mooi opvrolijken zonder dat je deze perse moet verven of behangen. Daarnaast is een wandrek of nieuwe klok voor aan de muur altijd goed, maar ook een kaarsenstandaard met fijne geurkaarsen of geurstokjes. Ben je niet helemaal zeker van de woonstijl, dan kun je ook interieurboeken of magazines cadeau doen waaruit hij zelf inspiratie kan halen.

 

Bourgondisch

Cadeautjes die met eten of drinken te maken hebben, wie houdt daar nu niet van? Kies voor de perfecte accessoires voor de echte barbecuekoning van de familie, zoals handschoenen, een leuk schort of gloednieuwe barbecue. Andere cadeautjes die je goed kunt gebruiken in de keuken zijn bijvoorbeeld een peper- en zoutstel, poffertjespan of Specerijen. Zo kun je Ras el Hanout kopen of andere smaakmakers. En waar je de Bourgondiër ook ongetwijfeld blij mee zult maken is een goede fles wijn met bijpassende wijnglazen of wijnrek.

 

Gadgets

Tot slot de gadgets, die doen het ook altijd goed. Denk aan een draadloze speaker, goede hoofdtelefoon of paar oortjes, een toffe nieuwe game of camera-accessoires. Je hoeft heus geen nieuwe camera cadeau te doen, maar wel kun je denken aan bijbehorende spullen zoals een fijne cameratas, speciale lens, een SD kaart voor extra opslag, een fotoboek, regenhoes of statief. Ook persoonlijke cadeautjes zijn leuk om te geven en te krijgen. Denk aan een adventkalender helemaal ingericht op de interesses van de ontvanger.

Drop Your Comment

Proudly powered byWordPress. Theme byWeblizar.