Werken bij - stages


Hollandtoer is een snel groeiende organisatie welke regelmatig kansen biedt voor nieuwe collega's. Hollandtoer bestaat uit een relatief jong team van enthousiaste fotografen, marketeers, programmeurs, vormgevers en meer. Harde werkers. Veel rechterhanden.

Op dit moment zijn er geen vacatures bij Hollandtoer maar ben je geïnteresseerd geraakt in onze organisatie, dan staat het je natuurlijk altijd vrij om ons een reactie sturen. Dat kan via het contactformulier of per e-mail of telefoon.

Stagiaires
Hollandtoer biedt stagiaires een kans om werkervaring op te doen of af te studeren bij een innovatieve, dynamische en oer-Hollandse organisatie. Zowel voor meewerkstages als voor afstudeerders hebben we regelmatig mogelijkheden. Als jouw opleiding te maken heeft met toerisme, marketing of communicatie dan vergroot je daarmee je kans op een stageplaats.

Positief gevoel
We zoeken harde werkers die samen met ons de handen uit de mouwen steken. Hoe harder jij je inzet, hoe meer tijd wij vrijmaken om jou te begeleiden. We zorgen ervoor dat je in een korte tijd veel leert en een zeer positief gevoel overhoudt aan je stageperiode bij Hollandtoer. Interesse? Laat via het contactformulier een reactie bij ons achter, bel ons of reageer per e-mail.