Veelgestelde vragen - ondernemers

 • Ik wil ook wel zo’n foto laten maken van mijn onderneming.
 • Wat zijn de kosten?
 • Mijn onderneming is gefotografeerd. Waar en wanneer kan ik mijn foto zien?
 • Kan ik mijn (bedrijfs)gegevens aanpassen?
 • Ik wil mijn foto in een andere categorie plaatsen. Kan dat ook?
 • De foto van mijn onderneming is verouderd, wat nu?
 • Kan ik een (eigen) virtuele toer laten maken van mijn stad, ondernemersvereniging, keten?
 • Hoe kom ik als VVV of gemeente in contact met Hollandtoer?
 • Ik wil graag samenwerken met Hollandtoer. Wat zijn de mogelijkheden?
 • Waarom een 360-gradenfoto?
 • Waarom is een foto op een stadstoer interessant voor mij als ondernemer?
 • Ik wil een 360-gradenfoto op mijn eigen website.
 • Kan ik de foto ook gebruiken voor mijn eigen promotie?
 • Kan ik de foto ook delen?
 • Ik heb geen website, is fotografie voor mijn onderneming dan interessant?
 • Ik heb tips voor jullie over mijn stad, waar kan ik deze doorgeven?

Ik wil ook wel zo’n foto laten maken van mijn onderneming.
Dat kan! Laat ons weten via het contactformulier waar je onderneming is gevestigd en wat je wens is, dan nemen wij contact met je op. We laten je weten wanneer we in de buurt zijn voor het maken van één of meerdere 360-gradenfoto’s.

Wat zijn de kosten?
Kosten zijn afhankelijk van je wens. Neem daarom contact met ons op, dan bespreken we je wens en laten we je weten wat de mogelijkheden zijn. Basisplaatsing van de 360-gradenfoto op één van de stadstoeren is kosteloos. Daarnaast bieden wij verschillende extra’s aan om je onderneming de juiste zichtbaarheid te geven.

Mijn onderneming is gefotografeerd. Waar en wanneer kan ik mijn foto zien?
Zodra jouw foto online staat, ontvang je een e-mail van ons. Je krijgt dan toegang tot je persoonlijke omgeving mijn.hollandtoer.nl waar je jouw gegevens en jouw foto(‘s) zelf kunt bekijken en controleren. Tevens bepaal je hier zelf de zichtbaarheid van de foto binnen de toer.

Kan ik mijn (bedrijfs)gegevens aanpassen?
Ga naar mijn.hollandtoer.nl, log in met je e-mailadres en gekozen wachtwoord en pas eenvoudig contactgegevens en locatiegegevens aan en bepaal de zichtbaarheid van je foto(‘s).

Ik wil mijn foto in een andere categorie plaatsen. Kan dat ook?
Natuurlijk. Neem contact met ons op en laat ons weten welke categorie er aangepast moet worden. Dit kan door te mailen naar categorie@hollandtoer.nl of door te bellen naar 078-7600260.

De foto van mijn onderneming is verouderd, wat nu?
Laat ons weten om welke onderneming en foto het gaat via het contactformulier. We nemen contact met je op over de mogelijkheden. We kunnen bijvoorbeeld een nieuwe foto komen maken.

Kan ik een (eigen) virtuele toer laten maken van mijn stad, ondernemersvereniging, keten?
Er zijn heel veel mogelijkheden. Laat ons weten wat je idee is via het contactformulier, dan bespreken we graag de mogelijkheden met je.

Hoe kom ik als VVV of gemeente in contact met Hollandtoer?
We denken graag met je mee over het in beeld brengen van jouw stad of gemeente. Neem contact met ons op via het contactformulier. Laat daarbij weten om welke stad of welk gebied het gaat en we nemen contact met je op.

Ik wil graag samenwerken met Hollandtoer. Wat zijn de mogelijkheden?
Hollandtoer staat altijd open voor interessante samenwerkingen. Vertel ons wat je ideeën zijn via het contactformulier en wij nemen contact met je op.

Waarom een 360-gradenfoto?
360-gradenfoto’s geven een realistisch beeld van jouw onderneming. Laat bezoekers van de stad online rondkijken en enthousiasmeer hen om een bezoek in het echt te brengen. 

Waarom is een foto op een stadstoer interessant voor mij als ondernemer?
Een laagdrempelige, unieke en voordelige manier van promotie gekoppeld aan een toeristisch platform. Geef bezoekers vast een kijkje in je onderneming en overtuig hen om een bezoek in het echt te brengen. Gebruik daarnaast de foto optimaal door een draaiende 360-gradenfoto op je eigen website te plaatsen. Of creëer extra aandacht via social media.

Ik wil een 360-gradenfoto op mijn eigen website.
Dat kan. Op mijn.hollandtoer.nl bepaal je wat je allemaal kunt doen met jouw foto. Kies voor de optie ‘Web’ en plaats de foto draaiend op je eigen website. Je kunt zelf het formaat bepalen!

Kan ik de foto ook gebruiken voor mijn eigen promotie?
Dat kan uiteraard. Kies voor de optie ‘Web’ en download je foto op mijn.hollandtoer.nl. Plaats de foto op je Facebook-pagina of gebruik deze voor andere promotiemiddelen. 

Kan ik de foto ook delen?
Natuurlijk! Deel of like je foto en verhoog het aantal volgers op je Facebook- of Twitterpagina. Ga naar mijn.hollandtoer.nl, log in met je e-mailadres en gekozen wachtwoord en kies voor de optie ‘Social Media’. We voorzien je foto van de bijbehorende buttons en links naar je eigen social media pagina’s.

Ik heb geen website, is fotografie voor mijn onderneming dan interessant?
Dan is het juist interessant. Presenteer je onderneming binnen de toer door je de stad, bijvoorbeeld op Texeltoer.nl. Bezoekers zien wat jouw onderneming te bieden heeft. Je hoeft zelf geen website te beheren, wij zorgen voor een goede presentatie van jouw onderneming. 

Ik heb tips voor jullie over mijn stad, waar kan ik deze doorgeven?
Hollandtoer is altijd op zoek naar leuke tips. Leuke ervaringen in een bepaald restaurant, bepaalde stad of attractiepark? We horen het graag. Tips om onze stadstoeren nóg leuker te maken, laat het ons weten via het contactformulier.